Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@22:43:09 GMT

رشد 80 درصدی جمیعت دانشجویی در دانشگاه علوم انتظامی امین

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۸۶۶۲۲

معاون آموزشی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، رشد 80 درصدی جمعیت دانشجویی در دانشگاه امین را از ویژگی‌های این دانشگاه بر شمرد و گفت: این دانشگاه توجه ویژه‌ای به علوم پایه در نظام جامع آموزشی در اجرای ماموریت خود دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر مجتبی شریعتی نیاسر در مراسم گرامیداشت روز معلم در جمع فرماندهان، اساتید و مدیران ناجا با اشاره به دهه سرآمدی آموزش، اظهار داشت: سلامتی علوم یعنی اینکه بتوانیم چالش‌ها و راهکارهای پیش رو را شناخته و مرتفع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، یکی از دلایل رشد بی رویه جمعیت آموزشی و دانشجویی دانشگاهها را عدم ارتباط حوزه آموزشی دانشگاه با سایر دستگاه‌ها برشمرد و گفت: اوایل انقلاب اسلامی جمعیت دانشجویی ما حدود 180 هزار نفر بود که این عدد در سال 84 به حدود دو میلیون و 200 هزار نفر رسید و در سال 94 بیش از 4 میلیون بود.

دکتر شریعتی نیاسر با اشاره به تعامل حوزه آموزش با سایر دستگاه‌های کشور گفت : اخیرا موفق شدیم 37 مرکز آموزش مهارتی را با کمک وزارت تعاون در کشور ایجاد کنیم؛ آموزش‌های مهارتی یک اصل جدی و ضروری است که می بایست با فرهنگ سازی مناسب مدیریت شود.

معاون آموزشی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، دانشگاه امین را یکی از دانشگاه‌های پرافتخار و خاص در حوزه اجرای آموزش‌های مهارتی برشمرد و گفت: هدف ما باید معرفی دانشگاه‌های خاص به اقشار جامعه باشد که گروهی از این اقشار خانواده‌ها، مدیران ستادی و صنعتگران به معنای عام هستند؛ کسانی که می‌توانند به آموزش‌های مهارتی، کارورزی و کارآفرینی ما کمک کنند.

دکتر شریعتی نیاسر رشد 80 درصدی جمعیت دانشجویی در دانشگاه امین از ویژگی‌های این دانشگاه برشمرد و گفت: این دانشگاه توجه ویژه ای به علوم پایه در نظام جامع آموزشی در اجرای ماموریت خود دارد.

وی با اشاره به تحول نظام جامع آموزشی، گفت: روش‌های اجرای آموزش در کشور ما هنوز به صورت سنتی انجام می‌شود، باید کاری کنیم تا دانشجو احساس کند شریک فضای دانش افزایی است.

دکتر شریعتی نیاسر، مدیریت تحول گرا را یکی دیگر از مراحل رشد و تغییر نظام جامع آموزشی برشمرد و تصریح کرد : آن دسته مدیرانی که در جهت اعتدال عموم هستند، تحول گرا خواهند بود.

معاون آموزشی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری به برنامه محور بودن مراکز آموزشی به عنوان ماموریت اصلی و نظام جامع آموزشی تاکید کرد و افزود : این موضوع راهبردی فقط از طریق ایجاد هیئت امناء در دانشگاه ها محقق خواهد شد.

براساس گزارش سایت پلیس، دکتر شریعتی نیاسر به ارتقاء 5 پژوهشکده کشور به تراز بین المللی اشاره کرد و گفت: پیشرفت شیب علمی کشور 25 درصد نسبت به سال گذسته افزایش پیدا کرد، همچنین در بخش فناوری نانو در خاورمیانه مقام اول و در دنیا مقام ششم را کسب کردیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۸۶۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجمع‌عمومی اتحادیه دانشگاه‌ها و مؤسسات غیرانتفاعی برگزار می‌شود

غلامرضا بلالی در گفت و گو با خبرنگار مهر از برگزاری نوزدهمین مجمع عمومی اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی - غیر انتفاعی کشور خبر داد و گفت: مجمع عمومی اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی - غیر انتفاعی کشور روز سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه ساعت ۸ صبح با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و معاون آموزشی و مدیران آموزش وزارت علوم در دانشگاه غیر دولتی - غیرانتفاعی خاتم تهران برگزار می شود.

وی افزود: در این نشست ضمن ارزیابی نقش این زیر نظام در آموزش عالی کشور، فرصت ها و تهدید های این زیر نظام از آموزش عالی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

قائم مقام دبیرکل اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی_غیردولتی کشور افزود: موسسات و دانشگاه های غیرانتفاعی به عنوان یکی از بارزترین مشارکت های مردمی در امور کشور، با توجه به این موضوع که هیچ گونه بودجه دولتی ندارند؛ باید تقویت شده و توسعه یابند.

وی افزود: مقام معظم رهبری امسال را سال جهش تولید با مشارکت مردم عنوان کرده و برآن تاکید داشته اند، ما اعتقاد داریم چنیی تشکیلاتی نمونه بارزی از مشارکت مردم در انجام امور کشور خواهد بود بنابراین شعار چنین نهادهایی که براساس سرمایه گذاری غیردولتی هستند، باید تقویت شوند و اگر تهدیدی برسر راه این موسسات وجود دارد، برداشته شود.

قائم مقام دبیرکل اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی-غیردولتی کشور افزود: همچنین موسسات و دانشگاه های غیردولتی غیرانتفاعی خواستار اجرای عدالت آموزشی بین تمام زیرنظام های آموزش عالی به صورت یکسان برای پذیرش دانشجو و دریافت خدمات آموزشی هستند.

وی افزود: در حال حاضر ۲۵۲ موسسه و دانشگاه غیرانتفاعی -غیردولتی فعال بوده و بیشترین تعداد دانشجو در استان های مازندران و خراسان فعال هستند و نزدیک ۲۹۰ هزار دانشجو در این دانشگاه ها تحصیلی می کنند که درواقع ۱۰ درصد آموزش عالی کل کشور را به خود اختصاص می دهند.

کد خبر 6100509

دیگر خبرها

  • دانشجویان نخبه‌ از سربازی معاف می‌شوند
  • طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم
  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • مجمع‌عمومی اتحادیه دانشگاه‌ها و مؤسسات غیرانتفاعی برگزار می‌شود
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد