Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از پایگاه خبری پلیس، هوشنگ شواخ اظهار داشت: گستردگی ماموریت های ناجا در مرزها و یگان های تکاوری یگان های ویژه، فرماندهی انتظامی استان ها، یگان های مستقل و بیمارستان ها و از طرفی پر استرس و پرخطر بودن این ماموریت ها، نیاز حوزه بهداشت، امداد و درمان را به نیروهای متخصص در زمینه فوریت ها، خدمات اورژانسی و پیش بیمارستانی را دوچندان می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این راستا جذب و به کارگیری کادر درمان متخصص و آموزش این افراد در زمینه الزامات بهداری رزمی و مطابق با فرهنگ سازمانی نیروی انتظامی، مستلزم برخورداری ناجا از دانشگاه علوم پزشکی مستقل است.

مدیرکل درمان معاونت بهداد ناجا با اشاره به گسترش بخش بیمارستانی و مراکز درمانی تابعه بیان کرد: اکنون حوزه بهداشت و درمان ناجا نیروهای متخصص پزشک و پیراپزشک خود را با توجه به نیازمندی های احصاء شده و برنامه زمان بندی مشخص بر اساس رشته، مقطع تحصیلی، جنسیت با اخذ مجوز های لازم از فرماندهی ناجا جذب و به کارگیری می کند.

شواخ ادامه داد: به دنبال همه گیری کرونا و انصراف از خدمت تعدادی از نیروهای قراردادی، تامین نیروهای جایگزین با رایزنی و اخذ مجوزهای لازم از فرمانده ناجا و با همکاری معاونت نیروی انسانی و گزینش ناجا در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ در حال پیگیری است.

وی با اشاره به اهتمام جدی معاونت بهداد ناجا برای ایجاد رشته های مورد نیاز حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه علوم انتظامی امین از اخذ مجوز اولیه برای ایجاد رشته "فوریت های پزشکی" در گام اول خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: راه اندازی رشته "فوریت های پزشکی" در مقطع کاردانی با جذب ۲۰ تا ۲۵ دانشجو در دانشگاه علوم انتظامی امین پیش بینی و فراهم کردن مقدمات آن با اخذ مجوز از وزارت بهداشت در دست پیگیری است.

مدیر کل درمان معاونت بهداد ناجا ایجاد رشته فوریت های پزشکی را نقطه عطفی در ماموریت های حوزه بهداشت و درمان ناجا عنوان و اظهار امیدواری کرد که راه اندازی این رشته بتواند زمینه ساز ایجاد دیگر رشته های تخصصی مورد نیاز و در ادامه، تاسیس دانشکده پرستاری و پیراپزشکی در ناجا باشد.

شواخ، راه اندازی دبیرستان بزرگسال ویژه خواهران به منظور آموزش و جذب نیروی بهیار مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی با اخذ مجوز از وزارتخانه های بهداشت و آموزش و پرورش را از دیگر اولویت های معاونت بهداد ناجا عنوان کرد و افزود: به دنبال تعاملات سازنده و جلسات متعدد معاونت بهداد ناجا با وزارت بهداشت، حمایت های خوبی از سوی این وزارتخانه صورت گرفته و امیدهای تازه ای برای ایجاد رشته های جدید و در ادامه تاسیس دانشکده پرستاری و پیراپزشکی در ناجا فرا روی ما قرار گرفته است.

۱۳۵۲

برچسب‌ها پلیس راهور ناجا انتظامی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلیس راهور ناجا انتظامی بهداشت و سلامت پلیس راهور ناجا انتظامی بهداشت و سلامت معاونت بهداد ناجا فوریت های پزشکی دانشگاه علوم حوزه بهداشت ایجاد رشته اخذ مجوز فوریت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۷۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد